Over ons

De Bruin Financiële Diensten BV is al vele jaren een betrouwbare partner als het gaat om financieel advies. Wij staan bekend om onze deskundige voorlichting en bemiddeling op het gebied van hypotheken, verzekeringen en vermogensopbouw. Het bespreken en regelen van uw financiële planning is een zaak van vertrouwen. Wij zijn trots op onze grote kring van vaste klanten met wie wij door de jaren een hechte zakelijke relatie hebben opgebouwd en het komt niet zelden voor dat wij ook de kinderen en kleinkinderen van onze relaties voorzien van advies en bemiddeling bij hun start op de woningmarkt en hen begeleiden in het vastleggen van een financieel plan gericht op de toekomst.

Samen met u creëren wij een helder inzicht in uw situatie: hoe is die nu en wat wilt u in de toekomst? Wij koppelen kennis en integriteit aan een eerlijk advies dat aansluit bij uw wensen. U kunt ervan verzekerd zijn dat wij altijd zullen proberen een zo goed mogelijk advies aan u te geven.

Wilt u weten wat De Bruin Financiële Diensten BV voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij zetten graag onze werkwijze en dienstenpakket overzichtelijk voor u uiteen. U bent van harte welkom.