Verzekeringen

Inkomensbeschermers

….en ze leefden nog lang en gelukkig. Helaas is het leven niet altijd een sprookje en kan het gebeuren dat u te maken krijgt met onvoorziene zaken. Met een inkomensverzekering kunt u het risico op een dalend of wegvallend inkomen opvangen en met een arbeidsongeschiktheidsverzekering kunt u zich indekken tegen risico’s bij ziekte en arbeidsongeschiktheid. Dat geeft rust.

Voor ZZP-ers en ondernemers zijn er speciale verzekeringen. Wetten over werk en inkomen veranderen echter steeds. Daardoor is het nodig een goede keuze te maken ove rhoe u uw inkomen kunt beschermen. De Bruin Financiële Diensten is op de hoogte van de veranderingen en kan een voor uw situatie geschikte verzekering vinden. Wij helpen u graag door de mogelijkheden voor u op een rij te zetten.

Levensverzekeringen

Het is verstandig uw financiële situatie in kaart te brengen als u een eigen woning bezit, kinderen hebt, een eigen bedrijf of veel vermogen. Wellicht gaan uw kinderen in de toekomst studeren en wilt u hen daarbij financieel ondersteunen, heeft u geld nodig om uw schuld af te lossen, denk aan uw hypotheek, of wilt u geld overhouden om na uw pensionering uw levensstandaard te kunnen vasthouden.